Eilif er partner og seniorrådgiver i Search House.

Eilif har til sammen mer enn 15 års erfaring innen lederrekruttering og lederutvelgelse samt sammensetning av ulike team. Han har arbeidet både som operativ rådgiver og leder i rekrutteringselskaper som Mercuri Urval og Manpower Professional Executive AS. Eilif var sentral i oppbyggingen av Manpower Professional Exceutive sitt kontor i Trondheim, og han deltok også i ledelsen av kontorene i Bergen og Stavanger. I 2009 overtok han stillingen som administrerende direktør i samme selskap.

Tidligere har han egen ledererfaring fra bank/finans og marked/salgsledelse i både små- og mellomstore organisasjoner. Eilif har også vært konsernsjef/adm.dir i Eplehuset, som er Nordens største Apple Premium Reseller selskap.

Han har i dag oppdragsgivere bl.a. innen bank/finans, industri, telecom, næringsmiddel, offentlig sektor, media, energisektoren og innen rådgiving.

Med bakgrunn fra operative lederjobber og erfaringen som rådgiver er hans kompetanse allsidig og sammensatt. Eilif´s nøkkelkompetanse er effektive og grundige prosesser innen executive  search, samt rådgivning og organisasjonsutvikling på strategisk nivå.

Eilif er utdannet ved Trondheim Økonomiske Høyskole innen økonomi/finans og markedsføring, og han er sertifisert på SHL´s testverktøy OPQ 32, MQ og CCSQ.

Tilbake til ansatte