Revisor for produktsertifisering

Produktsertifisering – Ledelsessystem - Havbruk

I mer enn 20 år har Aquastructures vært en viktig bidragsyter i den utviklingen som norsk og internasjonal akvakultur opplever. Vi jobber med de største oppdretterne, utstyrsprodusentene og serviceleverandørene innen både sjø- og landbasert oppdrett for å sikre bransjens tekniske komponenter, og nå ønsker vi også å tilby våre tjenester til flere andre bransjer.
Som en ledende aktør mot akvakulturindustrien bidrar vi i dag inn mot så vel konvensjonelle som ikke-konvensjonelle produkter og konstruksjoner. Vi er stolte av å ha bidratt med beregninger på de fleste av utviklingskonsesjonene som nå er ferdigstilt, både under bygging og i planleggingsfasen av disse. Vi har også deltatt aktivt inn i utarbeidelse og revisjon av NS9415 siden 2003.

AquaSim er vår merkevare som vi benytter til beregninger på strukturer og komponenter på vann og på land. Programvaren er uovertruffen når det gjelder å kombinere naturkrefter som vind, strøm og bølger med lastpåvirkning på konstruksjoner i sjø og på vann. Videreutvikling og forbedring av AquaSim er en del av hverdagen vår, og vi arbeider mot et mål om å alltid være i forkant av utviklingen på dette feltet.

Selskapet arbeider under visjonen «Safety Through Technology», der vi søker å bidra til større sikkerhet for våre kunder, om dette er innenfor oppdrettsnæring eller andre næringer. Dette har gitt oss anerkjennelse og kredibilitet.

Vårt hovedkontor ligger i Trondheim, med avdelinger i Oslo, Bergen, Rørvik og Alta.

Om stillingen

Aquastructures er den aktøren i verden som sertifiserer mest utstyr levert til den norske akvakulturnæringen. Dette gjør i vi form av helt spesifikke godkjenninger gjennom Norsk Akkreditering. For å kunne levere produkter til oppdrettsnæringen i Norge, ligger strenge kriterier til grunn. I Norge har vi det strengeste regelverket i verden på dette feltet, og takket være dette ser vi svært lite rømming av fisk.
Vi trenger å styrke laget på produktsertifisering, og søker derfor etter revisor for produktsertifisering. Vi søker etter en kollega som har arbeidet med kvalitetssystem i 3-5 år, som er nysgjerrig, åpen, ærlig og tydelig. Du liker å sette deg inn i standarder og forskrifter, og har et godt øye for sjekklister. Vi har mange oppdrag, du trives med å ha mye å gjøre og kan ha mange baller i luften samtidig. Du klarer å levere i rett tid og med høy kvalitet. Vi legger stor vekt på at du vil representere Aquastructures på en god måte hos våre kunder, og at du vil bidra til flere oppdrag på tvers av avdelingene.
Vi jobber med forskrifter og standarder i henhold til NYTEK 23, NS 9415, NS 9416, og etter hvert også tre varianter av ISO. Dette vil derfor kreve en del reising.

Søk stillingen Jeg vil vite mer

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidsoppgaver

 • Planlegge, forberede, gjennomføre, rapportere og følge opp revisjoner hos våre kunder
 • Verifisere samsvar mellom krav i forskrifter og standarder med våre kunders ledelsessystemer og produksjon
 • Følge opp teknisk dokumentasjon og risikovurderinger
 • Oppfølging/ besøk hos kunder/ produsenter og leverandører
 • Bidra til å opprettholde selskapets posisjon i markedet i arbeidet med eksisterende og nye kunder
 • Skape nysalg og mersalg av selskapets tjenester
 • Internt kvalitetsarbeid

 

Kvalifikasjoner

 • Erfaring fra havbruksnæringen eller andre nærliggende næringer er ønskelig
 • Kunnskap om materialer og produksjonsmetoder
 • Forstå tekniske tegninger, kunne følge opp teknisk dokumentasjon og risikovurderinger
 • Kompetanse innen kvalitetsstyring og kvalitetssystemer
 • Kunne sette deg inn i og forstå standarder på generelt grunnlag
 • Gode norsk- og engelsk-kunnskaper, skriftlig og muntlig

 

Personlige egenskaper

 • Du har gode kommunikasjonsevner, liker mennesker, og er komfortabel i ulike situasjoner i møte med ukjente mennesker
 • Du er selvstendig, systematisk, strukturert og løsningsorientert. Samtidig liker du å jobbe i team, du deler av egen erfaring og lærer av andre
 • Du er selvgående og initiativrik
 • Du har mot og evne til å ta kontakt med nye kunder
 • Du har stå-på-vilje, og er nysgjerrig, åpen, ærlig og tydelig
 • Du er i stand til å prioritere og tar i et ekstra tak ved behov
 • Du må trives med reising, både nasjonalt og internasjonalt
 • Du har en selgende adferd god teknisk forståelse
 • Godt humør, nysgjerrighet og et åpent sinn er en forutsetning

 

Stillingens attraktivitet:

Dette er stilling med viktige og interessante faglige oppgaver i en bærekraftig og framtidsrettet bransje, Stillingen gir rom for personlig og faglig utvikling for riktig person.

Du får innsyn i en spennende næring og får treffe kompetente og motiverte ansatte i mange bedrifter. Du får være med på laget og motivere kundene våre til å jobbe med forbedring i deres systemer og interne aktiviteter.

Som en del av teamet i Aquastructures får du gleden av å jobbe tverrfaglig og å lære om næringen med våre kompetente ansatte.

Alle henvendelser til Search House behandles konfidensielt, om ønskelig også i første omgang overfor vår oppdragsgiver.

Arbeidssted: Trondheim eller Bergen

Søk stillingen Jeg vil vite mer

Kontaktpersoner

Jeg vil vite mer

Fyll ut skjemaet nedenfor for å kontakte Search House om denne stillingen.

Registrer din CV

Er du åpen for å høre om nye karrieremuligheter og ønsker å bli kontaktet dersom vi har oppdrag som kan være aktuell for deg? Register din CV her, og gjør deg tilgjengelig for spennende jobbmuligheter.

Search House følger lover og regler for lagring av personopplysninger og offentlig saksbehandling og dine opplysninger behandles konfidensielt.