Konsernregnskapssjef/ Regnskapssjef/ Teamleder Regnskap

Regnskap, ledelse Sted: Trondheim

Om stillingen

For vår oppdragsgiver har vi gleden av å utlyse en fantastisk mulighet som Konsernregnskapssjef, Regnskapssjef eller Teamleder Regnskap i et profesjonelt økonomimiljø hos et av de ledende selskapene innen sin bransje. Den endelige stillingstittelen vil vi finne ut av sammen med den rette kandidaten.

Med mål om å skape det beste økonomimiljøet utenfor konsulenthusene i Trondheim, legger selskapet stor vekt på et godt arbeidsmiljø, faglig utvikling og effektiv regnskapsproduksjon av høy kvalitet.

Søk stillingen Jeg vil vite mer

Søknadsfrist: Snarest

Vår oppdragsgiver har laget en ønskeliste i sjekklisteformat for sin drømmekandidat til rollen. Den er slik:

  • Har erfaring og kunnskap om Konsernregnskap og Konsolidering. Synes det er spennende å jobbe med de store sammenhengene og trigges av å være en aktiv og viktig bidragsyter i å skape tallgrunnlag som gir høy verdi for sluttbruker.

 

  • Trives i en rolle der man også bidrar operativt i regnskapsarbeid fra A-Å. Ønsker å være pådriver og delta aktivt i den daglige regnskapsførsel.

 

  • Ønsker å ta ansvar for samt aktivt delta i Årsavslutning/årsoppgjør, Månedsavslutningsprosess og periodisk rapportering internt/eksternt innenfor regnskap, skatt og avgift.

 

  • Har høy motivasjon og trives med å arbeide med regnskapsfaget både på overordnet og operativt nivå. Trives i rollen som ledende faglig ressurs, pådriver og planlegger.

 

  • Ønsker å bidra i forbedringsprosjekter og synes det er spennende med nye digitale løsninger. Evner å omsette teori til gode praktiske løsninger.

 

  • Har høy Excel-kompetanse og ser nytten av å bruke verktøyet for å spare tid både for egen og andres sin del.

 

  • Ønsker å være en del av et profesjonelt økonomiteam med ambisjoner for stadig bedre leveranser. Trives i samhandling med gode kollegaer og har et engasjement for å påvirke for ytterligere utvikling.

 

  • Har erfaring samt høyere økonomisk utdannelse innenfor regnskap/skatt/avgift og/eller revisjon.

 

  • Er strukturert, nøyaktig, nysgjerrig og effektiv.  Ønsker at det skjer mye og tar initiativ for å få ting til å skje.

 

Er du drømmekandidaten?
Hvis du også fikk huket av mange av ønskepunktene ovenfor – da er dette stillingen for deg!

Vår oppdragsgiver ønsker veldig gjerne å fortelle mye mer om et spennende selskap og bransje. De ivrer også etter å kunne fortelle deg enda mer om muligheten.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, også over for vår oppdragsgiver om du ønsker dette i en innledende fase.

Søk stillingen Jeg vil vite mer

Kontaktpersoner

Jeg vil vite mer

Fyll ut skjemaet nedenfor for å kontakte Search House om denne stillingen.

Registrer din CV

Er du åpen for å høre om nye karrieremuligheter og ønsker å bli kontaktet dersom vi har oppdrag som kan være aktuell for deg? Register din CV her, og gjør deg tilgjengelig for spennende jobbmuligheter.

Search House følger lover og regler for lagring av personopplysninger og offentlig saksbehandling og dine opplysninger behandles konfidensielt.