Søk stillingen

Etter at Mediehuset Innherred ble etablert i 2015 har lokalavisa for Levanger og Verdal hatt en meget god utvikling. Ansvarlig redaktør Roger Rein, som hadde en sentral rolle i prosessen med å slå sammen to lokalaviser, etablere den nye avisa og bygge den opp til det den er i dag, går over i en nyopprettet stilling som samfunnsredaktør i Mediehuset Innherred. Nå skal Innherred satse enda mer på å ta rollen som en lokal debattarena, og utvikle kommentar- og samfunnsjournalistikken.

I den sammenheng søker mediehuset etter en ny ansvarlig redaktør.

Vi søker en redaktør som tar utfordringen med å utvikle journalistikken i Innherred videre, slik at innbyggerne i Verdal og Levanger også i årene som kommer opplever avisa som nyttig, engasjerende og aktuell.

  • Som redaktør er du ansvarlig for mediehusets publisistiske plattformer og sørger for at avisa ivaretar uavhengighet, saklighet og samfunnsansvar. Innherred har kommet langt med å etablere daglige digitale leservaner.
  • Som leder er du samlende, utviklingsorientert, og inspirerende. Du evner å gjennomføre endringer, og du er tydelig på hva du vil.
  • Du har en god penn, solid presseetisk plattform og bred erfaring fra arbeid med større nyhetssaker.
  • Som redaktør leder du redaksjonen, både strategisk og i det daglige arbeidet med enkeltsaker.
    Redaktøren skal være tett på Verdal og Levanger. Derfor er det en fordel om du bor på Innherred, eller ønsker å bosette deg der.

 

Ansvarlig redaktør rapporterer til styrets leder, og er en del av konsernets redaktørsamarbeid, der vi bygger kompetanse og utveksler erfaring.

Vi tilbyr en spennende og uavhengig jobb med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige vilkår.

Tiltredelse etter avtale.