Søk stillingen

Dette er jobben for deg som liker å være leder, liker å skape gode kundeopplevelser og som drømmer om å gjøre en forskjell. Deler du vårt engasjement for næringslivet i Midt- og Nord-Norge og ønsker å bidra til videre vekst i regionen?

Vi søker nå en divisjonsdirektør for bedriftsmarkedet i regionen Midt- og Nord-Norge. Stillingen rapporterer til konserndirektør for Bedriftsmarked (BM), og du vil inngå i ledergruppen i dette forretningsområdet.

BM betjener DNBs bedriftskunder, og er banken for hver tredje bedrift i Norge med cirka 200.000 små og mellomstore kunder. Vi legger til rette for utviklingen av næringslivet i alle regionene i Norge ved å bidra til at bedrifter og gründere lykkes med sine ambisjoner. Divisjon Midt- og Nord-Norge omfatter Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark, og har i overkant av 100 ansatte. Som divisjonsdirektør for dette området vil du ha ansvar for å styrke DNBs posisjon i området gjennom å levere på DNBs strategi for bedriftskunder og bidra til økt samarbeid og mersalg på tvers av DNB. Du vil ha overordnet resultat- og relasjonsansvar for kundeporteføljen i regionen, og ansvar for operasjonell risiko og kredittrisiko i en låneportefølje på 61 milliarder NOK.

Vi er på jakt etter en kunde- og markedsorientert leder med sterkt resultat- og målfokus. Gjennom god markeds- og forretningsmessig forståelse har du oppnådd gode resultater som leder, og har lyktes godt med gjennomføring av endringsprosesser. Du kan vise til bred og relevant ledererfaring, og kunnskap om produktspekter innen bedriftssegmentet og kreditt. Erfaring fra salg og rådgivning innen bedriftssegmentet er også en fordel, samt kunnskap om næringsliv og aktuelle bransjer.

Som person er du relasjons- og samarbeidsorientert, og har gode kommunikasjonsferdigheter og evne til å skape engasjement og entusiasme blant ansatte og kunder. Vi vektlegger også at du er innovativ og endringsorientert, og med en strategisk og analytisk legning.

Arbeidssted er Trondheim, Bodø eller Tromsø, og reising i regionen og til Oslo må påregnes.

Vi tilbyr:
• En sentral stilling hos en av Norges ledende og mest attraktive arbeidsgivere
• Konkurransedyktige betingelser

Alle henvendelser til Search House behandles konfidensielt, om ønskelig også i første omgang overfor vår oppdragsgiver.