Søk stillingen

I 2025 skal Norge arrangere VM i nordiske grener. Vi leter etter deg som skal ha det operative arrangementsansvaret, samt lede arbeidet med å sikre bærekraft i alle ledd.

Ski-VM Trondheim 2025 AS har ansvaret for å arrangere mesterskapet. Selskapet er nyetablert, og eies av Norges Skiforbund, Sør-Trøndelag skikrets og Trondheim kommune. Ambisjonsnivået vårt er høyt og idrettsgleden er i fokus.

Vår oppgave er å formidle store idrettsøyeblikk, og lage en uforglemmelig folkefest for hele befolkningen. Ved å arrangere fremtidsrettet Ski-VM, basert på innovasjon, likeverd, barn og unge og bærekraftige løsninger, skal vi realisere målet om å skape tidenes beste VM på ski!

Strategi – Konseptutvikling – Prosjektledelse 

 

Om stillingen og hva vi forventer av vår leder for arrangement og bærekraft

Du vil få et operativt ansvar for alle de idrettslige- og publikumsrettede arrangementer. Ansvarsområdet er bredt, og innebærer ressursstyring, planlegging, prosjektledelse og koordinering. Videre blir du ansvarlig for å utvikle og implementere konsepter som ivaretar behovet for velfungerende og fremtidsrettet organisering og systematikk. Dette arbeidet skal gjøres med et sterkt fokus på bærekraft, etikk og samfunnsansvar, og gjennomføres i henhold til våre overordnede mål knyttet til miljø, integrering, barn og unge, likeverd og folkehelse.

Stillingen som leder for arrangement og bærekraft er en svært variert og omfattende stilling med ansvar for den største enheten i organisasjonsstrukturen. Det er avgjørende at du evner å spille på lag med øvrig organisasjon, de frivillige og andre interessenter, og at du kan utvikle og motivere gode team.

Du er en drivende og positiv leder som evner å fremme samarbeid og kompetansedeling på tvers av hele organisasjonen, og du har god erfaring fra organisasjonsarbeid, teambygging og frivillighet. Du har også relasjonsbyggende egenskaper og gode kommunikasjonsevner både på norsk og engelsk.

Vi skal levere et unikt idrettsarrangement, og vi vil ha en leder som er en strukturert lagspiller med en strategisk og helhetlig tilnærming til planlegging og med høy gjennomføringsevne.  Som medlem av ledergruppen vil du bidra til en strategisk og helhetlig utvikling av VM organisasjonen. Du har helst høyere relevant utdannelse, men relevant erfaring kan kompensere for utdanning.

 

Vi tilbyr

En helt unik lederstilling og muligheten til å være med å skape et helt nyskapende arrangement som vil være med å revolusjonere måten vinteridrett blir gjennomført og opplevd.

 

Henvendelser til Search House behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i innledende fase.