Søk stillingen

I 2025 skal Norge arrangere VM i nordiske grener i Granåsen. Vi søker deg som vil være med å lede arbeidet med å skape et av Nordens viktigste idrettsarrangement de kommende årene og ha ansvar for arbeidet med forretningsutvikling og marked.

Ski-VM Trondheim 2025 AS har ansvaret for å arrangere mesterskapet. Selskapet er nyetablert, og eies av Norges Skiforbund, Sør-Trøndelag skikrets og Trondheim kommune. Ambisjonsnivået vårt er høyt og idrettsgleden er i fokus.

Vår oppgave er å formidle store idrettsøyeblikk, og lage en uforglemmelig folkefest for hele befolkningen. Ved å arrangere fremtidsrettet Ski-VM, basert på innovasjon, likeverd, barn og unge og bærekraftige løsninger, skal vi realisere målet om å skape tidenes beste VM på ski!

Digitale konsepter – Prosjektledelse

 

Om stillingen og hva vi forventer av vår leder for forretningsutvikling og marked

Du vil koordinere og lede arbeidet med å skape verdi gjennom digitale løsninger og nye konsepter til Ski-VM. Disse skal treffe både etablerte og nye målgrupper nasjonalt og internasjonalt, og skape interesse og entusiasme for skisporten gjennom et innovativt arrangement som skal være i front på bærekraft, teknologi, digitale løsninger og publikumskonsepter.

Ski-VM i Trondheim skal presentere skisporten for fremtidens publikum ved å være i front på nye medieflater med banebrytende konsepter, og du må være visjonær og fremtidsrettet og ha en strategisk kraft til å drive utvikling, og se nye forretningsmuligheter.

For å kunne jobbe i skjæringspunktet mellom forretnings- og teknologidrevet innovasjon innen sport, synlighet og tjenestedesign, må du ha et brennende engasjement for teknologisk utvikling. Dette innebærer også kommersiell anvendelse og ikke minst evne å utfordre etablerte sannheter og perspektiver. Du må også kunne etablere tverrfaglige strategiske nettverk og ha god kunnskap om prosjektledelse. Godt samarbeid med rettighetshaver vil stå sentralt.

Som leder for forretningsutvikling og marked vil du også ha et overordnet ansvar for markeds- og informasjonsstrategi mot viktige interessenter og målgrupper. Du har helst høyere utdannelse, men relevant erfaring kan kompensere for utdanning. Du må også ha gode kommunikasjonsevner og språkkunnskaper innen norsk og engelsk.

Utvikling og gjennomføring av Ski-VM vil være et teamarbeid mellom mange aktører, og ikke minst frivillige, og det er viktig at du er en god relasjonsbygger, samtidig som du evner å jobbe operativt så vel som strategisk. Som en del av ledergruppen er du en dyktig og engasjert leder og sparringspartner til arrangementets suksess.

 

Vi tilbyr:

En helt unik lederstilling og muligheten til å være med å skape et helt nyskapende arrangement som vil være med å revolusjonere måten vinteridrett blir formidlet og opplevd.

 

Henvendelser til Search House behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i innledende fase.