Søk stillingen

I 2025 skal Norge arrangere VM i nordiske grener i Granåsen. Vi leter etter deg som vil lede
arbeidet med økonomisk planlegging og styring.

Ski-VM Trondheim 2025 AS har ansvaret for å arrangere mesterskapet. Selskapet er nyetablert, og eies av Norges Skiforbund, Sør-Trøndelag skikrets og Trondheim kommune. Ambisjonsnivået vårt er høyt og idrettsgleden er i fokus.

Vår oppgave er å formidle store idrettsøyeblikk, og lage en uforglemmelig folkefest for hele befolkningen. Ved å arrangere fremtidsrettet Ski-VM, basert på innovasjon, likeverd, barn og unge og bærekraftige løsninger, skal vi realisere målet om å skape tidenes beste VM på ski!

Ledelse – Økonomi- og styringssystemer – Folkefest

 

Om stillingen og hva vi forventer av vår økonomisjef
Du vil bidra til å sikre et økonomisk bærekraftig mesterskap, med høy kvalitet på alle rutiner og prosesser knyttet til organisasjonens økonomifunksjon.

Du har høyere økonomisk utdannelse og erfaring fra økonomisk ledelse og prosjektøkonomi. VM-selskapet er en ny organisasjon, og økonomisjefen blir ansvarlig for å etablere og bygge organisasjonens økonomi- og styringssystemer.

Som person er du visjonær og fremtidsrettet med stort pågangsmot, høy gjennomføringsevne og har en strategisk og helhetlig tilnærming til planlegging og gjennomføring. Du vil ha det faglig og administrative ansvaret for økonomisk oppfølging av- og bidrag til å skape verdier for VM-selskapet, rettighetshavere og øvrige interessenter, både nasjonalt og internasjonalt. Det er derfor viktig at du har forhandlingskompetanse, gode kommunikasjonsevner og språkkunnskaper innen norsk og engelsk.

Utvikling og gjennomføring av Ski-VM vil være et teamarbeid mellom mange aktører, ikke minst frivillige, og det er viktig at du er en god relasjonsbygger samtidig som du evner å jobbe operativt så vel som strategisk. Som en del av ledergruppen vil du være en dyktig og engasjert leder, en sparringspartner og Controller. Økonomisk rapportering til styret og eiere blir viktige oppgaver

 

Vi tilbyr:
En helt unik topplederstilling, og muligheten til å være med å skape et enestående arrangement som vil bli husket i lang tid fremover.

 

Henvendelser til Search House behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i innledende fase.