Søk stillingen

 

MelhusBanken er i stadig vekst og søker nå etter flere rådgivere på bedriftsmarked.

Rådgiver bedriftsmarked har et overordnet ansvar for å forvalte og utvikle eksisterende kundeportefølje, samt etablere nye kunder i banken. Vi søker etter deg som har god lokalkunnskap og kjennskap til næringslivet i Trondheim og omegn.

 

Sentrale oppgaver og ansvar

 • Bistå kunden med økonomisk rådgivning, samt være en sparringspartner ved viktige økonomiske valg for bedriften.
 • Rådgivning og salg av bankens produkter, med hovedtyngde på kreditt og finansiering. Vi skal også tilby kundene våre relevante løsninger på forsikring, sparing og dagligbank.
 • Veilede kunden til bruk av digitale løsninger
 • Bidra til å styrke synligheten og omdømmet til banken
 • Være bevisst egne prestasjoner inn i teamet og aktivt bidra til teamets måloppnåelse

Passer stillingen til dine personlige egenskaper?
Du liker å være på jobb og har et bevisst forhold til eget arbeid rundt salg og rådgivning.  Selv om du jobber godt selvstendig trigges du av å jobbe sammen med resten av laget. Vi drives av kontinuerlig utvikling og du vil være en sentral figur i å drive oss fram, og du tør å gi oss tilbakemeldinger.

Som en del av vårt lag med rådgivere vil du være en del av et faglig sterkt miljø der vi samarbeider og lærer av hverandre. Det å bidra inn med dine styrker vil være en viktig del av jobben samtidig som du er åpen om egne utviklingsmuligheter.

Du er villig til å legge ned en betydelig arbeidsinnsats for å nå egne mål, teamets mål og bankens mål. Rådgiverne i Melhusbanken er gode rådgivere som jobber med et brennende engasjement for å skape gode kundeopplevelser og gode resultater.

Som en av de få børsnoterte bedriftene med ledelsen plassert i Trøndelag får du god innsikt i bankdrift sammen med dyktige kolleger, det er kort vei fra ide til beslutning. Er du initiativrik og liker å bidra, være involvert og påvirke hvordan vi skal drifte banken vil du passe godt inn hos oss.

Melhusbanken har et viktig samfunnsoppdrag og vi er ofte ute og viser oss fram, det være seg arrangementer med idrettslag eller kundekvelder der vi deler av vår kunnskap. Som en av bankens ansikter utad må man ha en god porsjon engasjement, empati, evne å skape gode relasjoner til kunder og samarbeidspartnere, samt like å være sosial med gode kollegaer. For den som trigges av å jobbe med folk kan vi tilby svært varierte arbeidsdager!

Ønskede kvalifikasjoner

 • Høyere utdannelse innenfor økonomi eller andre relevante fagfelt på minimum bachelornivå.
 • Gjerne relevant erfaring fra bank, finans eller annen kundefokusert rådgivertjeneste.
 • God regnskaps- og forretningsforståelse

Vi kan tilby

 • Interessante og varierte arbeidsoppgaver i et positivt arbeidsmiljø
 • Faglig utvikling
 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser
 • Kollektiv bonusordning
 • Meget gode pensjons- og forsikringsordninger

Stillingens attraktivitet

Dette er en spennende stilling i en lokalbank med gode resultater og vekstambisjoner. MelhusBanken har et dokumentert godt arbeidsmiljø, med stor takhøyde og mye latter. Vi har korte beslutningsveier og våre ansatte får mulighet til delaktighet og påvirkning. Personlig- og profesjonell utvikling.

 

Arbeidssted:
Melhus