Søk stillingen

Unik lederstilling innenfor salg i vekstbedrift

Admento søker etter en salgsleder som kan styrke vår posisjon i regionen.

Vi jobber hver dag med å gi ærlige og lønnsomme råd slik at norske bedrifter lykkes med å drive bærekraftig og skape bedre arbeidsplasser. Nå er Admento inne i en sunn vekstfase og søker derfor etter en salgsleder.

Din nye jobb?

Som salgsleder vil du være en del av vår ledergruppe og diskutere hvordan vi best bør gå frem for å fortsette vår eventyrlige vekst – både ved å hanke inn nye kunder og pleie våre eksisterende. Du vil gis stor frihet til å hvordan du ønsker å løse din arbeidshverdag. For oss er det viktigst at du evner å jobbe strukturert og selvstendig for å realisere vår satsning inn mot storkundemarkedet.

Vi er på utkikk etter deg som kan gi våre avdelinger både kunnskap og inspirasjon for å utløse salg hos både gamle og nye kunder, samt håndtere kundeleads du får fra våre dyktige avdelingsledere. En naturlig del av jobben vil være å planlegge salgsaktiviteter, følge opp kunder og synliggjøre Admento i markedet. Admento har så langt kontorer på over 15 ulike steder i Midt-Norge, det vil si at noe reisevirksomhet må regnes med.

 

Noen av arbeidsoppgavene dine

  • Utvikle salgsstrategi sammen med ledergruppen og avdelingslederne
  • Hele salgsprosessene fra å finne mulige kunder, gjennomføre salgsmøter og inngå avtaler
  • Planlegge og gjennomføre relevante markedsaktiviteter

Hos oss vil du gis tillit og muligheter for å utvikle deg. Som en mindre organisasjon i stor vekst, er det vår styrke at vi både er smidige og endringsvillige. Derfor kan vi tilby deg en unik arbeidsplass med store muligheter for å påvirke din egen arbeidshverdag.