Søk stillingen

 

Excecutive Search / Rekruttering / Management consulting

Search House er et konsulentselskap som bistår oppdragsgivere med rekruttering og utvelgelse av toppledere, ledere og spesialister. I tillegg bistår vi med rådgiving innen organisasjon og ledelse og vi har lang og omfattende erfaring fra oppdrag både i privat og offentlig sektor.

Vår visjon er at Search House skal være den ledende og foretrukne partner som bidrar til suksess og lønnsomhet for våre oppdragsgivere. Vi legger til grunn at det er menneskene som er den viktigste ressursen i en virksomhet. Selv i en teknologisk og digitalisert verden vil alltid dyktige ledere og medarbeidere utgjøre den store forskjellen.

Search House er en del av IMSA Search Global Partners og sammen med A’Head Executive i Stavanger og Oslo utgjør vi IMSA Norway. Dette gir oss både lokal, nasjonal og internasjonal tilstedeværelse. For våre oppdragsgivere betyr dette muligheten for et økt kandidattilfang, og for kandidater betyr det muligheter for internasjonale stillinger.

I vår forretningsmodell er våre konsulenter selvstendige og sidestilte partnere i tett fellesskap og nært samarbeid. Vårt felles prosjekt er å videreutvikle Search House som et ledende selskap med en sterk og troverdig merkevare.

Vi søker etter deg som er forretningsorientert og strategisk anlagt og som har interesse av å bistå våre oppdragsgivere med å utvikle sine organisasjoner. Du må ha en sterk tro på at det er menneskene i organisasjonen som virkelig skaper resultatene. Du har bred ledererfaring fra offentlig- eller privat sektor, og du har inngående forståelse for de organisatoriske, forretningsmessige og strategiske muligheter og utfordringer i en organisasjon.

For nærmere opplysninger ta kontakt med Eilif Solem mobil 992 20 202 eller Jan Gunnar Storli mobil 924 12 800