Søk stillingen

I 2025 skal Norge arrangere VM i nordiske grener i Granåsen. Vi leter etter deg som vil lede arbeidet med å skape et av Nordens viktigste idrettsarrangement de kommende årene.

Ski-VM Trondheim 2025 AS har ansvaret for å arrangere mesterskapet. Selskapet er nyetablert, og eies av Norges Skiforbund, Sør-Trøndelag skikrets og Trondheim kommune. Ambisjonsnivået vårt er høyt og idrettsgleden er i fokus.

Vår oppgave er å formidle store idrettsøyeblikk, og lage en uforglemmelig folkefest for hele befolkningen. Ved å arrangere fremtidsrettet Ski-VM, basert på innovasjon, likeverd, barn og unge og bærekraftige løsninger, skal vi realisere målet om å skape tidenes beste VM på ski!

Toppledelse – Bærekraft – Folkefest

 

 

Om stillingen og hva vi forventer av vår VM-sjef

Du skal sette en helt ny standard for planlegging og gjennomføring av store idrettsarrangement, og realisere visjonen om det mest bærekraftige og innovative Ski-VM arrangert til dags dato.

Som daglig leder vil du være ansvarlig for å bygge, utvikle og lede organisasjonen, både i planleggings- og gjennomføringsfasen. Du blir også et viktig bindeledd mot styret, eiere og FIS, og må ha erfaring fra å jobbe med både nasjonale og internasjonale aktører.

Du har solid erfaring fra ledelse på strategisk nivå, og har en helhetlig tilnærming til planlegging og gjennomføring. Du har også erfaring fra prosjektledelse, gjerne fra store arrangement eller prosjekt. Vi ser helst at du har høyere utdannelse, men relevant erfaring kan kompensere for utdanning.

Som person har du høy gjennomføringsevne, et strategisk og visjonært tankesett og god forretningsforståelse. Som arrangementets øverste leder er det viktig at du har gode kommunikasjonsevner og språkkunnskaper innen norsk og engelsk.

Du er også en person som har god organisatorisk forståelse. Med ditt store pågangsmot evner du å bygge et godt og entusiastisk lederteam som sammen med deg vil jobbe for å nå de målene som er satt. Du er også genuint opptatt av bærekraft, hvor miljø, barn og unge, integrering og folkehelse er viktige elementer.

Med din høye gjennomføringsevne og sterke kommersielle driv, sørger du for å knytte gode relasjoner til arrangementet, og å engasjere frivilligheten, lag og foreninger. Du vil også lykkes med å etablere og utvikle arrangementets sponsor- og leverandørkontakter nasjonalt og internasjonalt, i godt samarbeid med rettighetshaver.

 

Vi tilbyr

En helt unik topplederstilling og muligheten til å være med å skape et enestående arrangement som vil bli husket i lang tid fremover.

 

Henvendelser til Search House behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i innledende fase.