Generell kandidathenvendelse

Vi i Search House har spesialisert oss på søk, utvelgelse og rekruttering av toppledere, mellomledere og fagspesialister.

Våre konsulenter jobber bl.a. aktivt mot havbruks- og maritim sektor, finans, industri olje- og energi, teknologi, eiendom, samferdsel, samt utdanningssektoren og offentlig forvaltning.

Om stillingen

Vi legger alltid opp til et tett samarbeid preget av åpenhet, god dialog og involvering med våre oppdragsgivere. Vi fokuserer på kunnskapsdeling og ønsker å være en diskusjonspartner og rådgiver som også kan bringe nye perspektiver inn i prosessene. Dette mener vi er avgjørende for å sikre en god prosess, og for å legge til rette for et optimalt beslutningsgrunnlag.

Søk stillingen Jeg vil vite mer

Søknadsfrist: Åpen

Search House har oppdragsgivere i både privat og offentlig sektor. Vi bistår våre oppdragsgivere med rekruttering og utvelgelse av ledere og spesialister. Ved å registrerer din CV i vår database vil du og din kompetanse bli søkbar for våre rådgivere.

Vi er interesset i kandidater innen controller/ business controller/ økonomisjef / CFO området, samt Siv.ing / Ingeniør innen flere tekniske disipliner.

Følg også med på facebook og linkedin for fortløpende informasjon om oppdragene vi jobber med og searchhouse.no for å søke på en bestemt stilling. Din henvendelse til oss behandles naturligvis fortrolig.

Søk stillingen Jeg vil vite mer

Kontaktpersoner

Jeg vil vite mer

Fyll ut skjemaet nedenfor for å kontakte Search House om denne stillingen.

Registrer din CV

Er du åpen for å høre om nye karrieremuligheter og ønsker å bli kontaktet dersom vi har oppdrag som kan være aktuell for deg? Register din CV her, og gjør deg tilgjengelig for spennende jobbmuligheter.

Search House følger lover og regler for lagring av personopplysninger og offentlig saksbehandling og dine opplysninger behandles konfidensielt.