Trenger du styrerekruttering, styreverv eller dyktige kvinner i styret?

Ingrid_johansen

Search House tilbyr profesjonelle prosesser for å rekruttere styreledere og styremedlemmer til selskaper, virksomheter og organisasjoner. Vi bistår i rekrutteringen av en styrerolle og til sammensetning av komplette styrer. Vår rådgivning vil alltid ha utgangspunkt i en grunnleggende god forståelse for selskapets virksomhet og utfordringsbilde.

Nye lovendringer krever 40 % kjønnsbalanse i styrer i aksjeselskaper. Mangfold og komplementær kunnskap er positivt for verdiskaping, noe som i seg selv bør være en drivkraft for å sikre dette.

Til styrekandidater

Klar til å bidra til en sterkere fremtid med din kompetanse?

Search House har årevis med erfaring innen styrerekruttering til bedrifter. Nå er vi spesielt på utkikk etter dyktige kvinner. Vi har et stort nettverk, effektive prosesser og toppledererfaring selv. Det vil komme godt med når vi skal finne den perfekte matchen for deg.

Bli med å forme fremtidens ledelse. Det er nå de mest attraktive styrevervene er tilgjengelige.

Er du interessert i styreverv?
Skriv en søknad med beskrivelse av din fagkompetanse, erfaring og motivasjon.

Til oppdragsgiver

Search House har et stort nettverk, oversikt over de ulike fagfeltene, kompetanser og kandidater. Vi har vært tidlig ute med å identifisere dyktige og erfarne kvinner med spesialkompetanse innen ulike fagområder, med og uten styreerfaring. Vi har utviklet en omfattende database med kvalifiserte og motiverte kandidater. Dette betyr at du raskt får tilgang til den kompetansen du trenger.

Med effektive prosesser, bredt nettverk og toppledererfaring, forstår vi hva som skal til for å finne den perfekte matchen som sikrer riktig og komplementær kompetanse til styret.

Ønsker du bistand til å finne den rette styrekandidaten?

Ta kontakt med oss på post@searchhouse.no eller direkte med en av våre konsulenter for å få et tilbud.