Kompetanse, erfaring og trygghet - Bli kjent med våre ansatte

håndhilsen (2)

I Search House er vi fire partnere som alle har lang og bred erfaring fra toppledelse bak oss, samt mye kompetanse innen rekruttering og utvelgelse. Vi har også erfaring fra styrearbeid i små og store selskaper. Vi brenner for vårt slagord som sier at «kraften ligger i menneskene» og har stor tro på verdien av mangfold, likestilling og utfyllende kompetanse i selskaper. Kvalitet i alle leveranser er en forutsetning for oss, hvor etikk og bevissthet om samfunnsoppdraget står sterkt.

For Search House som selskap er kvalitet i alle leveranser en forutsetning, noe vi mener dokumenteres gjennom den erfaringen som er opparbeidet av våre rådgivere gjennom mange leveranser. Vi kan dokumentere stor andel av gjenkjøp fra oppdragsgivere som er fornøyd med leveransene. 

Registrer din CV

Er du åpen for å høre om nye karrieremuligheter og ønsker å bli kontaktet dersom vi har oppdrag som kan være aktuell for deg? Register din CV her, og gjør deg tilgjengelig for spennende jobbmuligheter.

Search House følger lover og regler for lagring av personopplysninger og offentlig saksbehandling og dine opplysninger behandles konfidensielt.