Styreverv

Vi i Search House har spesialisert oss på søk, utvelgelse og rekruttering av toppledere, mellomledere og fagspesialister.

Våre konsulenter jobber bl.a. aktivt mot havbruks- og maritim sektor, finans, industri olje- og energi, teknologi, eiendom, samferdsel, samt utdanningssektoren og offentlig forvaltning.

Vi legger alltid opp til et tett samarbeid preget av åpenhet, god dialog og involvering med våre oppdragsgivere. Vi fokuserer på kunnskapsdeling og ønsker å være en diskusjonspartner og rådgiver som også kan bringe nye perspektiver inn i prosessene. Dette mener vi er avgjørende for å sikre en god prosess, og for å legge til rette for et optimalt beslutningsgrunnlag.

Om stillingen

Search House er et konsulentselskap innen executive search, rekruttering og management consulting. Vi har lang erfaring fra rekruttering og utvelgelse av toppledere, ledere og spesialister til privat- og offentlig sektor.

Search House skal gjennomføre søk og lederutvelgelse for våre kunder som gir lønnsomhet for virksomheten og fortrinn for organisasjonen basert på strategisk og organisasjonsmessig kunnskap og forståelse.

Søk stillingen Jeg vil vite mer

Søknadsfrist: Åpen

Har du erfaring fra styrearbeid eller ønsker du ditt første styreverv?

Search House får jevnlig forespørsel fra ulike virksomheter om styrerekruttering. Ved hvert oppdrag gjennomfører vi blant annet søk i vår CV-database for å finne kandidater som innehar den kompetansen vår oppdragsgiver er på utkikk etter. Gjerne følg linken og registrer din CV her. Så vil vi ta kontakt med deg dersom vi har noe som kan være av interesse for deg. Ellers oppfordrer vi deg til å følge oss på facebook og linkedin for fortløpende informasjon om oppdragene vi jobber med.

Søk stillingen Jeg vil vite mer

Kontaktpersoner

Jeg vil vite mer

Fyll ut skjemaet nedenfor for å kontakte Search House om denne stillingen.

Registrer din CV

Er du åpen for å høre om nye karrieremuligheter og ønsker å bli kontaktet dersom vi har oppdrag som kan være aktuell for deg? Register din CV her, og gjør deg tilgjengelig for spennende jobbmuligheter.

Search House følger lover og regler for lagring av personopplysninger og offentlig saksbehandling og dine opplysninger behandles konfidensielt.