Eilif Solem

Managing partner/Seniorrådgiver
solem@searchhouse.no
(+47) 992 20 202

Eilif er Managing Partner og seniorrådgiver i Search House, og er en av initiativtagerne bak selskapet.

Eilif har til sammen mer enn 20 års erfaring innen lederrekruttering og lederutvelgelse samt sammensetning av ulike lederteam. Han har arbeidet både som operativ rådgiver, regionleder og toppleder i internasjonale rekrutteringsselskaper.  

Tidligere har han egen ledererfaring fra bank/finans og marked/salgsledelse i flere ulike organisasjoner. Eilif har også erfaring som administrerende direktør i Eplehuset, Nordens største Apple Premium Reseller selskap.

Eilif har hatt oppdrag i ulike sektorer og bransjer og har særlig erfaring innen bank/finans, havbruk, industri, energi, teknologi og ulike virksomheter i offentlig sektor. Eilif har også erfaring med styrerekruttering og samarbeide med valgkomiteer knyttet til dette.  

Med bakgrunn fra operative lederjobber og erfaringen som rådgiver er hans kompetanse allsidig og sammensatt. Eilif´s nøkkelkompetanse er effektive og grundige prosesser innen executive  search, samt rådgivning og organisasjonsutvikling på strategisk nivå.

Eilif er utdannet ved Trondheim Økonomiske Høyskole innen økonomi/finans og markedsføring. Han er sertifisert på flere DNV sertifiserte verktøy, blant annet AON`s sertifiserte tester innen evne og ferdighetstester, samt arbeidspsykologiske tester.

Alle ansatte