Jan Gunnar Storli

Partner/Seniorrådgiver
storli@searchhouse.no
(+47) 924 12 800

Jan Gunnar er partner og seniorrådgiver og har arbeidet med Executive Search, organisasjonsutvikling og leder- og teamutvikling siden 1986. Erfaringen er opparbeidet både som linjeleder i større organisasjoner, samt som konsulent og leder i internasjonale konsulentorganisasjoner. Han er en av initiativtagerne bak selskapet.

Han har i dag mange av sine kunder innenfor industri, bank/finans, havbruk, fornybar energi, høyteknologi og offentlig og semi-offentlig sektor. Han har bred erfaring i å bistå tidligfase teknologibedrifter i oppbyggingen av organisasjonen. Videre har Jan Gunnar bakgrunn fra operative lederjobber i Luftforsvaret, internkonsulent innen organisasjon- og lederutvikling, samt som major i Forsvarsdepartementet. Jan Gunnars spesialkompetanse er innen executive search og rekruttering av toppledere og ledere. Han har tidligere hatt flere sentrale stillinger i internasjonale rekrutteringsselskaper.

Jan Gunnar har også lang erfaring med styrearbeid og organisasjonsutvikling. Han er utdannet ved Luftkrigsskolen, Luftforsvarets Stabsskole I, NHH – ledelse- og kompetanseutvikling, NTNU – Anvendt sosialpsykologi og Personalpsykologi samt konsulentutdanning fra ECS Stockholm.

Alle ansatte